Türkiye’de hizmet veren market zincirlerinden biri de A101 olup bu kapsamda hemen hemen her ilde birden çok şubeye sahiptir. Faklı illerde hem istihdama katkı sağlayan hem de ürün fiyatları ile tüketicinin gönlünü kazanan firma, birden fazla şubede personel istihdamına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda marketin İstanbul’da yer alan şubelerinde görevlendirilmek üzere 50 personel alımı yapacağı açıklanmıştır. İlanın detayı ve şartlar ise haberin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Kurumun İstanbul’da bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağı açıklanmıştır. Buna göre ilgili pozisyona başvuru yapmak isteyen adayların ilgili şartları sağlaması gerekmekte olup bu şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, güvenlik arşivi olumlu olmak, okur yazar olmak şartları aranmamaktadır.Perakende satış elemanı olarak görev yapacak adaylar ise ilgili pozisyona İstanbul’da en yakın mağazadan form doldurmak sureti ile yapılacaktır.

Başvuru Şekli

Tecrübe ve diğer şartların aranmadığı ilanda okur yazar olan adaylar başvuru yapabilmektedir. İlana ön başvuru yapmak isteyen, detaylı bilgi almak isteyen adaylar 00005094114 ilan numarası ile alım yapan A101’in alım şartlarına erişim sağlayabilmektedir. https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 linkinden ilan numarasına ilgili numarayı yapıştırarak ilana ve diğer şartlara erişim sağlayabilir ve İŞKUR üzerinden ön başvuru yapabilirsiniz. Daha sonra ise adayların en yakın A101 mağazalarından form doldurmaları gerekmektedir.