İŞKUR üzerinden çok sayıda ambar memuru alımı yapılacak. Adaylar bu kadrodaki alımlara başvuru için en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları istenilecek. Diğer yandan tecrübeli y ada tecrübesiz çok sayıda alım bulunuyor.

AMBAR MEMURU GÖREVLERİ;

Depolarda ürün yerleştirme, depoların genel düzenini sağlamak ve ürün sevkiyatını sağlamak giriş yapan ürünler ile çıkış yapan ürünlerin kontrollerini yaparak sayımlarını gerçekleştirmek görevlerinde bulunacak olan adayların.bazı kadrolarda office programlarına hakim olmaları istenilecek. Stok programlarını kullanabilmeleri, irsaliye basımı gibi işlemleri yapabilmeleri gerekmektedir.

470 PERSONEL ALIMI;

Depo ambar görevlisi kadrosunda 466, ambar sorumlusu kadrosunda ise 3, portör ambar işçisi olarak 1 olmak üzere toplamda 470 personel Türkiye genelindeki özel firmalarda görevlendirilecekler.

MAAŞ HAKLARI;

Adaylar iş tecrübe şartı olmadan çoğu ambar memuru alımına başvuru yapabilecke. Bazı ilanlarda daha önce bu alanda iş tecrübesi şartı aranacak. Buna göre yeni göreve başlayan ambar memurları asgari ücret düzeyinde maaş almaya başlarlar. Firmaların bazı sosyal imkanları (yemek, ek mesai, konaklama) çoğu ilan detaylarında açıklanmaktadır.

İŞKUR ambar memuru ilanlarına başvurular için meslek danışmanları veya işkur e-şube portalı üzerinden başvurular elektronik ortamda tamamlanabiliyor. Bunun yanı sıra adayların ilan ayrıntılarında belirtilen şahsen başvuru yöntemi de gerçekleştirilebilecek. İŞKUR üzerinden büro memuru muhasebeci ve diğer personel alımlarına işin olsa sitesi üzerinden erişebilirisiniz.