Türkiye İş Kurumu üzerinden ve diğer perosnel alım portalları üzeridnen çok sayıda erkek ve kadın adaylara yönelik manken alımları yapılacak. Bu alımlardan İŞKUR üzerinden açıklanan ilanları adaylar için detayları olarak aktarıyoruz.

KURUMSAL FİRMALARA MANKEN ALIMI;

Adil Işık Grup, Modanisa, Setre gibi giyim mağazaları bay, bayan sunum mankenleri alım ilanları açıkladı. Setre manken alım ilanına başvurularda en az lise mezunu olmak, en az 168 cm boyunda olmak, etkin iletişim becerisinde tercihen hazır giyim üzerine sunum yapmış ve İngilizce bilen adaylara yönelik personel alımları yapacak.

Colins Mağazacılık açıkladığı bay manken iianında; tecrübeli yada tecrübesiz adayların en az lise mezunu olması ile fiziki şartları taşıdığı takdirde başvuru yapabilecektir. İstanbul Yenibosna'da bulunan Genel Müdürlük binasında üretime girecek olan modellerin provasında istihdam edileckelerdir.  Bu ilanlara erişebilmek için: http://bit.ly/36UE000

İŞKUR ÜZERİNDEN MANKEN ALIMI;

Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan manken alım ilanlarında ise iki ilde Elazığ ile Trabzon illerinde görevlendirilecek olan adaylar için 3 kişilik istihdam yapılacak. Adayların ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Elazığ ilindeki işkur alımında ise 160-1170 cm aralığında olmak, kilo şartlarında ise 50 ile 60 kilo aralığında olmak istenilmiştir. Saat aralığında çekimler için mağaza bünyesinde görevlendirilecek olan 2 personel alımı ilanlarına erişmek için 00005372074 ve 00005387495 ilan numaralarından ilan ayrıntılarına erişebilirisiniz.

Başvurular için İŞKUR e-şube portalına giriş yapmak ve ardından yukarıdaki ilan numaralarını arama yaparak ilan ayrıntılarını incelemek gerekmektedir. Başvurular Internet ortamından ya da şahsen yapılabilecektir.

İŞİN OLSA