Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı iş kurumu İŞKUR'dan özel firmalarda iş verenler ile iş arayanları buluşturmaya devam ediyor. Buna göre en çok başvuru yapılan kadrolardan bir tanesi olan büro memur kadrosunda 2 Kasım tarihi itibari ile 777 personel alımı gerçekleştirilecek. İlan detayları ve başvuru şartlarını işin olsa sitesi üzerinden adaylara aktarıyoruz. Diğer yandan kamu kurumlarından MKEK Silah Fabrikası ile Mamak Belediyesinde devam eden ilanlara erişmek için tıklayın.

BÜRO MEMURU KADRO DAĞILIMI;

Büro Memuru alımlarında adayların Genel Büro Memuru kadrolarında 461, Büro İşçisi, 120 Resepsiyon Görevlisi Ön Büro Elemanı olarak 90 kişi alınacak. Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı 82 kişi alınacak. Büro, otel ve diğer işyerlerinde 10 kişi, İdari işler Büro Memuru (İdari İşler) 4 kişi, Otomotiv Servis Büro Elemanı 3, Dış Ticaret Büro Memuru 2, Otel Ön Büro Şefi 2, Büro Makineleri Teknik Servis Teknisyeni 1, Büro Yönetimi Elemanı 1, Kooperatif Büro Elemanı olarak ise 1 kişi alınacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLAR;

Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması, askerliğini tamamlamış olmaları, yaş şartında en az 18 yaşını tamamlamış olması, muhasebe programlarından bazılarını kullanabilmesi, fatura ve banka kaydı tutabilmeleri, borç alacak kaydı alacak takibi gibi işlemleri yapabilmeleri evrak takibini yapabilmesi gibi şartlar aranabilmektedir.

İlanlara erişmek için işkur e-şube üzerinden T.C. ve şifre ile giriş yapmak ardından meslek alanına büro memuru yazarak arama yapmak yeterli olacaktır.

İŞİN OLSA