En az ilkokul mezunu olan adaylar arasından Türkiye geneli şoför alımları gerçekleştirilmektedir. Bu şoför alımlarında ambulans, tır, makam ve servis şoförü alımlarından bahsetmek mümkündür. Yürütülen şoför alımlarına başvuru yapacak adayların tüm ilan şartlarına ve başvurularda aranacak niteliklere uygun olmaları istenmektedir. Uygun olmayan adaylar başvuru yapsalar bile değerlendirme sürecine dahil edilmeyeceklerdir.

İŞKUR ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLÜYOR

İŞKUR desteğiyle yürütülen şoför alımlarında ambulans şoförü, tır şoförü, makam şoförü, yolcu taşıma şoförü, servis şoförü gibi farklı ilanlar üzerinden alımlar söz konusu olduğundan, çok sayıda farklı işletmeden ve aranan nitelikten de söz etmek mümkündür. Bu bağlamda başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan bilgilendirmeler aracılığıyla ilanlara ulaşması ve mutlaka bu şartlara ya da niteliklere göz atması gerekmektedir. 

BAŞVURULAR VE DİĞER BİLGİLENDİRMELER

Yukarıda bahsedilen tüm şoförlük kadroları için ilanlar İŞKUR üzerinden yayımlanmış personel alım ilanlarıdır. Bu ilanlara erişim sağlamak için, İŞKUR açık iş ilanları sayfasında yer alan meslek ile arama bölümüne ulaşınız. Burada hangi mesleğe yönelik ilanlara başvurmak istiyorsanız onu yazınız. Örneğin makam yazık kısa bir süre bekledikten sonra karşınıza çıkacak makam şoförü kadrosuna tıklayın ve aşağıdan ara butonuna tıklayın. Bu sayede bu kadroyla alakalı Türkiye geneli tüm ilanlar karşınıza çıkacaktır.

İŞKUR üzerinden her gün farklı meslek gruplarına, farklı eğitim düzeylerine yönelik ilanlar yayımlanmaktadır. Bu ilanları kaçırmamak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak iOS ve Android cihazlarınıza yükleyebilir, ilanlardan anına bildirim alabilirsiniz.

iOS> TIKLA

Android> TIKLA