Türkiye Büyük Millet Meclisinde alınan kararlar doğrultusunda üniversitelere toplu akademik personel alımları yapılmakta ve Üniversite Rektörlüğünden alınan kararla ise açık bulunan kontenjanlar doldurulmaya çalışılmaktadır. Şuanda üniversitelerin büyük bölümü dersleri tamamlamış bulunmakta ancak gelecek seneye hazırlanmak ve üniversiteye akademik personellerin alışması için boş bulunan kontenjanlar doldurulmaya çalışılmaktadır. T.C. Devlet Personeli bugün yayınladığı bildiri ile toplam 4 üniversitenin 58 akademik personel ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Hangi Üniversitelere Alım Yapılacak

T.C. Devlet Personel Başkanlığı 4 üniversiteye akademik personel alımının yapılacağını duyurdu peki bu üniversiteler hangileri?
Ahi Evran Üniversitesine 26
Bursa Teknik Üniversitesine 11
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine 9
Bartın Üniversitesine 12

Yukarıda adı geçen ve kontenjanları belirtilen dört üniversiteye toplam 58 akademik personel alınacak

Ahi Evran Üniversitesi 5 Profesör 2 Doçent ve 19 Yardımcı Doçent ünvanında çalışmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu.
Bursa Teknik Üniversitesi 1 Profesör, 2 Doçent ve 8 Yardımcı Doçent ünvanında çalışmak üzere personel alımı yapacak.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 4 Doçent ve 5 Yardımcı Doçent ünvanın da çalışmak üzere personel alacak.
Bartın Üniversitesi ise 12 Yarımcı doçent ünvanında çalışmak üzere personel alımı yapacak.

Söz konusu yukarıda adları geçen üniversitelerde gerekli pozisyonlarda çalışmak için Üniversitelerin Rektörlükleri ile görüşmeniz gerekmekte ve evrakları topladıktan sonra şahsen başvuru yapmanız gerekmektedir
Editör: TE Bilisim