Milli Savunma Bakanlığı memur personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek için alım yapacağını ilan etti. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup bu yönde başvuru kılavuzu yayımlandı. Başvuru kılavuzunda adaylara yönelik genel bilfgiler, BVaşvuru şartları ve kadroları yer almaktadır. İşin Olsa ekibi olara kderlediğimiz bu haberimizde ilan hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

ALIM KADROSU NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ) yayımlamış olduğu ilana göre toplamda 523 kişi alacak. Bu yönde 2018 yılı Szöelşmeli Personel Alımı kılavuzuna göre MSB, Ankara, İstanbul, Sakarya, Kayseri, Balıkesir, Niğde, Afyonkarahisar, Çanakkale Tekirdağ, Hatay, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Kocaeli, İzmir, Konya, Isparta, Van, Sivas ve Adana illerinde toplamda 523 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak çalışacak Mühendis alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Milli Savunma Bakanlığı adaylardan aradığı niteliklere göre, bazı özel ve bazı genel nitelikler arayacak. Buna göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmeleri gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan genel olarak bazı nitelikler arandığı gibi özel olarak ise, 35 yaşını doldurmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık durumu olmamak ve bunu rapor ile belgelemek, 2018 yılınca ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunu seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan lamış olmak, Adayların pozisyonuna göre, belirtilen Tercihen İş Güvenliği Sertifikası istenen unvanlara başvuruda bulunan adayların değerlendirilmesi mülakat aşamasında olacak olup sertifikaya sahip olma adaya başvuruda öncelik hakkı vermeyecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 19 Kasım 2018 tarihi ile başlayabilirler. Buna göre yayımlanan kılavuza göre başvurular en geç 21 Aralık 2018 tarihine kada yapılması gerekmeketdir. Başvurular, sadece Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sayfası olan https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adresinden son başvuru gününe kadar yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

BAŞVURU YAP

Diğer yayımlanan memur alım ilanlarından haberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. 

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.