Yeni memur alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Çekmeköy belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için Zabıta memuru alımı yapacağını ilan etti. Buna göre Çekmeköy belediyesi bünyesindeki memur eksikliği için toplamda 15 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alacak. En az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bu ilan ile, Lise Mezunu 5, Ön Lisans mezunu 5 ve Lisans mezunu 5 olmak üzere toplamda 15 kişi alınacak . Bu bağlamda adayların kamu Personeli seçme sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca tüm nitelikleri taşıyan erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilecekler.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Özel olarak ise adaylardan, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamı olmak, Yapılacak sınavın tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 07 Aralık 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvurularını, Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Çekmeköy Belediyesi Hizmet Binası Merkez Mh. Piri Reis Cd. No:5 Çekmeköy /İstanbul) teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam metni

Editör: TE Bilisim