İstanbul Bağcılar Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre İstanbul Bağcılar Belediyesi bünyesine toplamda 40 kişilik boş pozisyon ile farklı eğitim niteliklerinde Zabıta Memuru alımı yapacak. Bu yönde ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup baraj puanı olarak 60 puan belirtilmiştir.

İstanbul Bağcılar Belediyesi Lisans mezunu 13 Zabıta Memuru, Lise Mezunu 20 Zabıta Memuru ve Ön Lisans Mezunu 10 zabıta memuru alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Bağcılar Belediyesi adaylardan hem genel hemde özel nitelik arayacak. Bu yönde İstanbul Bağcılar Belediyesi  genel olarak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48 maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

Özel olarak ise, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruşundan disiplin cezası almamış olmak, yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak ve 2018 yılında Ölçme Seçme ve Yerleştirme merkezi Başkanlığı tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına, 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilir ve en geç 07 Aralık 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular istenen belgeler ile birlikte İstanbul Bağcılar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Yayımlanacak diğer zabıta memuru alım ilanlarından haberdar olmak içni veya bu ilan hakkında gelişmelerden haberdar olmak için aşağıdaki yollar ile bizleri takip edebilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim