Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bünyesine yapılan memur alımlarında, önlisans ve lisans adaylarına yönelik olarak kadrolar açılmıştır. Bu kadrolar; aranan nitelikleri, özel koşulları ve işe atanma sürecinde istenecek belgeleriyle birlikte detaylı olarak KPSS 2018/2 tercih kılavuzunda adaylara sunulmuş durumdadır. Memur alımına tercihlerini gerçekleştirecek adayların ilgili tercih kılavuzunu ve uyarıları dikkatlice okuması gerekmektedir. Yapılacak memur alımlarında adayların taşıması gereken tüm nitelikler, bu kılavuzda aktarılmış, nitelik kodları yardımıyla adaylara bildirilmiş durumdadır. Tercih işlemlerinin yapımıyla alakalı olarak bilgilendirmeler sitemiz isinolsa.com ve Facebook grubumuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI (GİB) MEMUR ALIMI

GİB bünyesine memur alımlarında önlisans ve lisans eğitim düzeylerinden memur alımı yapılacağını aktarmıştık. GİB memur alımında önlisans eğitim düzeyinden 4, lisans eğitim düzeyi üzerinden de 2 memur alımı gerçekleştirilecektir. Bu alımlara başvurular KPSS 2018/2 tercihleri üzerinden alınacaktır. Tercih işlemlerini gerçekleştirmemiş adaylar için gerekli şartlar ve detaylara haberlerimizde yer vermiştik. Kamuya yapılacak tüm memur alımlarından ve gelişmelerden haberdar olmak, KPSS tercihlerinde diğer adaylarla yardımlaşmak, takıldığınız noktalarda bilgi almak ve tüm memur alımlarının başvuru sonuçlarına erişmek için Facebook grubumuza katılabilirsiniz. Mobil uygulamalarımızı indirerek, tüm ilanlardan cep telefonunuza anlık olarak bildirim alabilirsiniz.

Facebook için> Tıklayınız

Mobil uygulamalar için> Tıklayınız

YORUMLAR KISMINDAN BİZE ULAŞINIZ

Yaptığımız haberlerde bazı noktalarda bilgi paylaşımları gerçekleştirerek, dikkat edilmesi gerekenleri vurgulamaya çalışıyoruz. Eksik gördüğünüz, daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğunuz yerleri, ilanlar hakkında düşüncelerinizi ya da taleplerinizi bizlere yorumlar kısmından ulaştırarak, sesinizi duyurabilirsiniz.