Türkiye Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesine önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından KPSS 2018/2 tercihleriyle memur alımı yapılacaktır. Memur alımları için adayların tercih süreçleri devam etmektedir. 11-20 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak tercihlerde, adaylar kadroları açıklanan kurumlara yönelik tercihlerini gerçekleştirebileceklerdir. Tercih süreci boyunca dikkat edilmesi gerekenler, tercihlerin nasıl yapılacağı ve diğer detayları sitemiz isinolsa.com üzerinden sizlere ulaştırılmaya çalışılmaktadır. KPSS 2018/2 tercih kılavuzunda yer alan ve adayların dikkatinden kaçmaması gereken bazı önemli noktalar da yine sitemizden duyurulmakta, mobil uygulamalarımız aracılığıyla adaylara bildirilmektedir. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve diğer kurumlar bünyesine yapılan tüm alımlara haberlerimizden erişim sağlayabilirsiniz.

ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR ALIMI

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesine, önlisans ve lisans eğitim düzeylerinden gerçekleştirilecek memur alımlarına ilişkin açıklamalar, kadrolar ve diğer detaylar kılavuzlarda aktarılmış durumdadır. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü memur alımında önlisans ve lisans eğitim düzeyleri üzerinden yapılacak memur alımlarında adayların taşıması gereken nitelikler ve özel koşullar da yine kılavuzlar aracılığıyla aktarılmış durumdadır. Yayımlanan kılavuzlara ÖSYM ve sitemizden erişim sağlayabilirsiniz.

Tercih sürecinde yardımlaşmak, takıldığınız noktalarda bilgi almak için Facebook grubumuza katılabilirsiniz. Burada kadın erkek adaylarla yardımlaşabilir, bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. Açıktan atama yoluyla memur alımı yapan kurumlar cep telefonunuza bildirim olarak gelsin isterseniz ücretsiz olarak mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Facebook grubumuz için> Tıklayınız

Mobil uygulamalarımız için> Tıklayınız