Adıyaman Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS Şartı olmaksızın memur alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu ilana göre Üniversite 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında 2 İç Denetçi alımı gerçekleştirecek.

KPSS Şartsız Memur Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Üniversite Memur alımı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı talep etmeyecek. Buna göre genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca;

  • Bir kamu kurumunda çalışmakta olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi bölümü mezunu olmak.
  • İç Denetçilik mesleğinin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak.

şartları aranacaktır.

Başvurular Başladı!

Adıyaman Ünibversitesi memur alımı başvurusu için süreç başladı. 15 gün sürecek olan başvcurular sadece şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilecektir. Buna göre 31 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 13 Eylül 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar gerçekleştirilecektir. İlanın detaylarına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim