Ticaret Bakanlığı memur alımı başvurularında son gün. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Ticaret Bakanlığı 10 farklı alanda istihdam edilmek üzere Ticaret Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilan için başvurular sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını yapabilecekler.

60 Memur Alımı Alan Dağılımı Nedir?

Başvurular Sona Eriyor!

Ticaret Bakanlığı 60 memur alımında adaylar başvurularını en geç Bugün ( 6 Haziran 2023 ) itibari ile gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdkai bağlantıyı kullanarak başvurularını yapabilecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/ticaret-bakanligi-10-alanda-60-memur-alimi-basvurusu-basladi-h44534.html

Sınav Ücreti Alınacak!

Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylardan 100 TL sınav ücreti tahsil edilecek olup sınav ücretini yatırmayan adaylar yazılı sınava alınmayacaktır. Sınav ücreti yazılı sınavı gerçekleştirecek üniversite tarafından tahsil edilecek olup ücretin yatırılacağı banka ve hesap numarasına ilişkin hususlar Bakanlığımız web sayfasından ve söz konusu üniversite tarafından ayrıca ilan edilecektir.

Sınav ne Zaman Yapılacak?

Yazılı sınav 09.07.2023 tarihinde Ankara’da yapılacak olup sınav yeri ve saati adayların sınav giriş belgelerinde belirtilecektir. Adayların sınav saatinden en az bir saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve yanlarında geçerli kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) bulundurması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim