Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu ( TENMAK ) Memur alımı ilanı yayımlandı. Bu kapsamda Kurumun Ankara  Denetim Hizmetleri Koordinatörlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere TENMAK Denetçi Yardımcılığı pozisyonunda memur alımı gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunacak olan adaylar bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir.

Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

TENMAK Memur alımı 2 kişilik boş kadro ile gerçekleştirilecek. Buna göre alımlar,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

TENMAK Memur alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

  • En az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve idari bilimler, İktisat, İşletme, Fakülteleri mezunu olmak, 
  • 2021 veya 2022 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 80 puan almış olmak,
  • 01 Ocak 2023 tarihi ile 35 yaşından büyük olmamak, 
  • Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TENMAK Memur alımı başvuruları 6 Şubat 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 mart 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece kariyer kapısı üzerinden gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim