Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu Memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede 26 Ekim 2023 tarihli yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu ( TENMAK ) tarafından Denetçi pozisyonu için Memur alımı yapılacak. KPSS siz memur Alımı yapılacak olup adayların değerlendirme işlemleri sözlü sınav ile gerçekleştirilecektir.

Kontenjan Detayları Nedir?

2690 sayılı Türkiye Atom Enerjisi Kurumunun Muafiyetleri ve Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun’un Geçici 6 ncı maddesi uyarınca 2 (iki) adet TENMAK Denetçisi pozisyonu için Kurumumuzca yapılacak Giriş (Sözlü) Sınavı sonucuna göre sözleşmeli (asli) personel alınacaktır

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar:

Kanun maddesinin yürürlüğe girdiği 10/04/2023 tarihi itibarıyla genel bütçe ve özel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinde mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle girilen ve belirli bir yetişme programı sonrası yeterlik sınavına tabi tutularak müfettiş, denetçi, denetmen ve kontrolör kadro veya pozisyonlarında yardımcılık veya stajyerlikte geçen süreler dâhil en az beş yıl görev yapmış olmak.

KPSS Şartı Aranmıyor!

Söz konusu ilan için adaylardan tecrübe şartı aranmakta olup KPSS siz Memur Alımı gerçekleştirilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular 06/11/2023 tarihinde başlayıp 10/11/2023 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Başvurular sadece Online olarak Kariyer kağısı üzerinden gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ