Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan 2828 sayılı kanun kapsamında Memur Alımı kılavuzu yayımlamıştı. 2828 Saylı Kanun kapsamında alınan başvurular neticesinde Bakanlık sonuçları açıkamıştı ve atanan adayları duyurudu. Tarım ve Orman Bakanlığından gelen son dakika duyurusu ile de Bakanlığa atanmaya hak kazanan adaylar hakkında istenen belgeleri ve tarihleri açıkladı.

En Az İlkoklu Mezunu Ataması!

2828 sayılı kanun ile Bakanlıklar binlerce memur alımı yapıyor. Farklı kontenjanlarda yapılacak atama ile Tarım ve Orman Bakanlığına da atama yapıldı.

Belge Teslim tarihi Duyuruldu!

2828 sayılı kanun ile atamaya hak kazanan adaylar en geç 27.10.2023 tarihine kadar istenen belgeleri Bakanlığa iletecekler. Tarım ve Orman Bakanlığı bu yönde şu açıklamayı yaptı;

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından Bakılan ve Korunan Çocuklar arasında 2828 sayılı Kanun gereğince; Bakanlığımız emrine açıktan atamanızın yapılabilmesi için aşağıda belirtilen belgelerin 27.10.2023 tarihi mesai bitimine kadar Personel Genel Müdürlüğümüze posta yolu ile gönderilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur.

İstenen Belgeler Açıklandı!

1.  Beyan Formu (Tarihli ve imzalı)

2.  Sağlık Durumu Beyan Dilekçesi

3.  Mal Beyannamesi (Tarihli ve imzalı olarak kapalı zarf içinde)

4.  Fotoğraf (6 adet)

5.  Ulusal Elektronik Tebligat Adresi (UETS) (PTT işlem merkezlerinden temin edilebilir.)

6.  Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi-Terhis Belgesi (Askerlik Şubesinden)

7.  Mezuniyet Belgesi (Noter veya Resmi Kurumdan tasdikli)

​2828 Sayılı Kanun gereği Bakanlığımıza açıktan ataması yapılacak personelden istenilen evraklar : https://www.tarimorman.gov.tr/Sayfalar/Detay.aspx?OgeId=1879&Liste=Duyuru