Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımı lanı yayımlandı. SGK resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yürütülen “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Projesi” Destek Ekibinde proje süresince tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere sözleşmeli memur alımı gerçekleştirilecek.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 1 Proje Asistanı (Merkez Ofis Ekibi),
  • 1 Operasyon Görevlisi (Yerel Ofis Ekibi),

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

SGK Proje kapsamında memur alımına başvuru yapmak isteyen adaylardan genel olarak " Kamu haklarından mahrum olmamak, Arşiv Araştırması olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak, SGK’nın daha önce yürütmüş olduğu projelerde çalışıp işten çıkarılmış olmamak" şartları aranacak.

Öte yandan başvuurlar İngilice bilen ve en az Dört yıllık Üniversite mezunlarından yapılacatır. Proje detaylarına başvuru özel şartlarına ilanların tam metinlerinden ulaşabilirsiniz.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

SGK Proje kapsamında yayımladığı memu alımı ilanına başvurular yayım tarhi ile başlamış olup en geç 25 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte yapılacaktır. Aşağıdaki ilanın tam metnini inceleyerek başvurularda haberdar olabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim