Sayıştay Başkanlığı personel alımı hakkında duyuru geldi. Geçtiğimiz gün alınan başvcurular neticesinde sonuçlar açıklanmış olup Büro Personeli alımında KPSS Taban puanları açıklandı. 

Sayıştay Başkanlığı sözleşmeli büro personeli alımı için Başvuru Değerlendirmesini en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılmıştır. Buna göre farkı KPSS Puanları ile yapılmış olan atamalara göre Kadro sayısının 10 katı kadar aday belirlenmiştir.

Sözleşmeli Büro personeli Alımı Sonuçları Açıklandı!

Sayıştay Başkanlığı büro personeli alımları için başvurular 10 - 19 Ağustos 2022 tarihleri arasında alınmış olup başvuru sonuçları 12 Eylül 2022 tarihinde açıklanmıştır. Adaylar aşağıdaki liste ile sonuçlarına ulaşabileceksiniz.

KPSS EN Yüksek ve En Düşük Atama Puanları Belli Oldu!

Sayıştay Başkanlığının Büro Perosneli alımı için yapılacak değerlendirmelere göre en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar kadro sayısının 10 katı aday yani 60 aday belirlenmiştir.

Buna göre Büro personeli kadrosunda en yüksek atama puanı 87,952180 oldu. En Düşük KPSSP Atama puanı ise 76,752300 oldu.