Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce yayımlanan ilana göre Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre 25 memur alımı gerçekleştirilecektir. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Memur Alımı Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesine istihdam edilmek üzere Teknik Hizmetler ve Genel idare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere,

  • 11 Mühendis,
  • 4 Veznedar,
  • 10 Memur,

Başvuru İçin Adaylardan aranan Nitelikler Nedir?

KOSKİ Memur Alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç olabilmek" şartlar aranacak.

Öte yandan özel olarak  Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Sürücü Belgesi Şartı Var!

13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

KPSS Şartı Var Mı?

KOSKİ Memur alımında adaylardan 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 75 ve 80 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim Şartı Nedir?

Adayların En az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin Lisans seviyesinde ilgili bölümlerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. 

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

KOSKİ Memur Alımı başvurusu Aralık ayında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen veya Elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri: 26 - 30 Aralık 2022

Şahsen Başvuru Tarihi: KOSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İhsaniye Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 56 Selçuklu / KONYA

Elektronik Başvuru Adresi: https://memuralim.konya.bel.tr

İLANIN TAM METNİ