Kamuya Memur Alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 25 Ağustos 2022 tarihi ile gelmiş olan memur alımı ilanına göre İki Kurum bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 93 memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olara yayımlanmış olan memur alımı ilanları hakkında detayları sizlere aktaracağız.

İki Kurum 93 Memur Alımı Yapacak!

Her gün yeni ilanlar yayımlanıyor. Özellikle son zamanlarda çok ilgi gören Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı Kamu personeli alımı için ilanlar yayımlanıyor. Öte yandan ise diğer kurumların memur alımı faaliyetleri devam etmektedir. Peki 25 Ağustos 2022 tarihi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanları hangileridir?

Söz konusu kurumlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında memur alımı yapacak olup adaylardan KPSS ve Eğitim şartları aranacaktır.

En Az Lise Mezunu ve İkamet Şartı Olmadan Alım Yapılacak!

Söz konusu memur alımı ilanları için en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak şartı aranacak. Ayrıca ilgili alım ilanları için herhangi bir İkamet şarıda yer almıyor. Detayları aşağıdan İnceleyebilirsiniz.

Hangi Kurumlar İlan Yayımladı? İlan Detayları Nedir?

Yüksek Seçim Kurulu Memur Alımı İlanı:

Yüksek Seçim Kurulu memur alımı ilanı ile iki farklı alanda alım yapacak. Buna göre Merkez ve Taşra teşkilatındaki eksikliğini karşılamak üzere 53 Memur alımı yapacak. Buna göre 48 Zabıt katibi ve 5 Hizmetli alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru için adayların 2020 yılında almış oldukları KPSS puanı ele alınacak olup lise için P94, Ön Lisans için p93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvurular 31 Ağustos 2022 tarihi saat 10:00 ile başlayıp en geç 9 Eylül 2022 tarihi saat 23:59 a kadar yapılması gereklidir.

YSK 53 Memur Alımı İlanı Burada

Hazine ve Maliye Bakanlığı Memur Alımı İlanı:

Bakanlık bünyesinde 40 kişilik kadro ile Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Söz konusu yayımlanmış olan ilan ile Bakanlık 10 Hukuk ve 30 İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari bilimler mezunu olmak üzere toplamda 40 memur alacak.

Başvuru için adayların en az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Öte yandan 2020 veya 2021 KPSS puanı kullanılacak olup 75 KPSS Taban puan şartı aranacak.

Başvuruda bulunacak olan adayların mutlaka belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gerekli ve başvurular 5 Eylül 2022 tarihi ile 16 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular sadece Kariyer adresinden yapılacak.

Maliye Bakanlığı 40 Memur Alımı İlanın Detayları Burada

DİĞER TÜM MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA