Gelir İdaresi Başkanlığı memur alımı hakkında duyuru yayımladı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre 1000 Gelir Uzman yardımcısı alımı hakkında duyuru yayımlanmış olup sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri ve yerleri açıklanmıştr.

Sözlü Sınav Tarihleri ve Yerleri Belli Oldu!

GİB geçtiğimiz aylarda yayımladığı Gelir Uzman Yardımcısı alımı için ilan yayımlanmıştı ve Türkiye Geneli farklı kadrolarda olmak üzere 1000 Memur alacağını bildirmişti. 23 Temmuz 2022 tarihli uygulanan yazılı sınav sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar için sınav giriş yerlei duyurulmuştur.

23 Temmuz 2022 tarihinde yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı bölümünde başarılı olarak sözlü bölüme girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri ve sınav giriş yeri açıklandı.

Sözlü Sınava girecek adayların yukarıda yer alan duyuru listesindeki sıra numaralarını, 29 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanan sınav snucunun duyurulduğu listede yer alan sıra numaraları ile kontrol ederek kendileri için belirtilen günde nüfus cüzdano / kimlik kartı ile birlikte saat 09:00 da sınav yerleri hazır bulunmaları gereklidir.

Sözlü Sınav Yeri: Gelir İdaresi Başkanlığı ( OECD Çok taraflı Vergi Merkezi ) 25 mart Mahallesi İstiklal Caddesi No:7 Yenimahalle/ANKARA