Gelir İdaresi Başkanlığı memur alımı hakkında duyuru yayımladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanı ile Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 2000 Memur Alımı ilanı yayımlamıştı. Söz konusu ilan için adaylara duyuru geldi. 2000 Memur alımı için GUY sınavı ertelendi. Yaşanan deprem sebebi ile sınavlarda erteleme yapıldı. 

70 KPSS Puanı İle Atama Yapılmıştı!

Gelir İdaresi Başkanlığı GUY atamalarında başvuruların 19 Ocak 2023 tarihine kadar alınmış olması ile birlikte sonuçlar ve Taban KPSS Puanları 23 Ocak 2023 tarihi ile açıklanmıştı. Bu yönde taban atama KPSS puanı olarak İstanbul'da 70,00173 Puan ile atama gerçekleştirildi.

GUY Sınavına  Binlerce Kişi Katılacak!

Gelir Uzman Yardımcısı alımı için değerlendirmeler kadro sayısının 5 katı olarak hesaplanıyordu. Bu kapsamda 2000 kişilik Uzman Yardımcılığı pozisyonuna 10 bin kişi katılabilecektir.

GUY Sınavı Ertelendi!

Gelir Uzman Yardımcılığı giriş sınavı 19 Şubat 2023 tarihinde yapılması olanlanıyordu. Bu kapsamda ülkemizde yaşanan Deprem felaketi sebebi ile sınav ertelendi. 

GİB'den Gelen Duyuru:

Başkanlığımızca 19 Şubat 2023 tarihinde yapılacak Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yazılı bölümü, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınavın yapılacağı tarih Başkanlığımız internet sitesinde (www.gib.gov.tr)  daha sonra duyurulacaktır.

Yeni Duyuru Ne Zaman Gelecek?

Gelir İdaresi Başkanlığından Gelir Uzman Yardımcılığı giriş sınavı için yeni duyuru Mart ayında gelmesi bekleniyor. Anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indiriniz

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA