Gelir İdaresi Başkanlığı memur alımı başvurusu sona eriyor. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan İlana göre Gelir İdaresi Başkanlığı büyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 Memur alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda yayımlanan ilan için başvurular sona eriyor. Gelir İdaresi toplamda 2000 kişilik kadro ile 2023 yılı Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Söz konusu ilana göre alımlar Türkiye Geneli kadrolarda gerçekleştirilecektir.

2000 Memur Alımı Başvurusu Sona Eriyor!

Gelir İdaresi Başkanlığı 2000 Memur alımı için başvurular 10 Ocak 2023 tarihi ile başlamıştı ve artık sona eriyor. Buna göre adaylar başvurularını en geç 19 ocak 2023 tarihi saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar haberimizdeki bilgiler doğrultusunda başvurularını yapabilirler.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı memur alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kullanılacaktır. Ayrıca Yaş, KPSS, Eğitim şartları aranacaktır.

En az döer yıllık eğitim veren üniversitelerin hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunu olmak,

Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayını ilk günü itibari ile 35 yaşından büyük olmamak,

ÖSYM tarafından 2021 veya 2022 yıllarında yapılan KPSS'den P48 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvurular 19 ocak 2023 tarihi ile sona erecek olup sonuçların en geç 30 Ocak 2023 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

GELİŞMELERDEN VE SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA