Kamuya Memur Alımı başvuurları sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Yapılacak Giriş sınavı ile Memur alımı yapacağını bildirmişti. Başvurularda sona geldik ve henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak detayları sizlerle paylaşacağız.

Başvurular Sona Eriyor!

BDDK Memur alımı başvurusu 11 Nisan 2022 tarihi ile başlamıştı ve artık sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 24 Nisan 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki niteliklere uygun olmaları gereklidir.

Şartları sağlayan adaylar İnternet üzerinden başvurularını tamamlayacak.

Başvuru Ekranı: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Sözlü ve Uygulamalı Sınav Yapılacak!

Şoför ve Düz Memur alımı yapılacağını belirten Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Şoför alımları için Uygulamalı sınava 50 kişi ve Sözlü sınava 25 kişi alacak. Her iki sınavda da başarılı olan adayların ataması yapılacak. Ayrıca Düz Memur kadrosu için ise sadece sözlü sınav yapılacak olup sınava 25 kişi çağırılacaktır.

Memur ve Şoför Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna toplamda 10 kişilik kadro için alım yapılacak olup Lise Mezunu 5 Şoför ve Lisans mezunu 5 Düz Memur Alımı yapılacak. 

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

BDDK 24 Nisan 2022 tarihi ile başvuru süreci sona erecek Bu süreçten sonra değerlendirmeler başlayacak olup KPSS Puanı sırasına göre değerlendirme gerçekleştirilecek.

Sınav Tarihleri ve Başvuru Sonuçları?

Başvuruların sona ermesinden sonra adayların en çok merak ettiği konulardan birisi de sonuçların ne zaman açıklanacağı oldu. Bu yönde Başvuruların 24 Nisan 2022 tarihi ile sona ermesinden sonra sonuçların Mayıs ayı ilk haftası ile açıklanması bekleniyor.

SINAV İLAN KILAVUZU