Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4175 perosnel alımı hakkında yeni duyuru yayımladı.

Adayların beklediği duyuru Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından az önce geldi. Söz konusu ilana göre ASHB 4175 personel alımı sonuçlarını duyurdu. 2022 yılı başındaBakanlık duyurduğu ilan ile sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Farklı kadrolarda olmak üzere 4175 kişilik kadro ile ASDEP; Sözleşmeli personel ve Yurt Yönetim personeli alımı yapılacak. Tüm aşamalar tamamlandı ve şimdi yerleştirme işlemleri Kaldı.

Yerleştirme Duyurusu Geldi!

ASHB 4175 sözleşmeli personel alımı için sözlü sınav sonuçları 6 Mayıs 2022 tarihi ile açıklanmıştı. Sınavı ASİL olarak kazanan adaylar tercihlerini sistem üzerinden gerçekleştirdi ve Adayların yaptığı tercihler sonucuna göre sistemsel olarak yerleştirme yapıldı.

Yerleştirme İşlemleri Belge Teslim Tarihleri Belli Oldu!

Yerleştirme işlemleri yapılmış olan adaylar sonuçlarını aşağıdaki bağlantı üzerinden kontrol edebilecek. Aynı zamanda Bakanlık tarafından belirtilen belgelerin en geç 10 Haziran 2022 tarihine kadar Yerleştikleri ASHB İl Müdürlükleribe ulaştırmaları gereklidir.

Yerleştirme Sonuç Sorgulama Ekranı:  https://personel.aile.gov.tr/

Belge Teslim Son tarih: 10.06.2022

Teslim Edilecek Belgeler Hangileridir?

Adaylar Belge teslimini son tarihe kadar gerçekleştirecekler. Bu kapsamda belgeler, Başvuru Formu, Mezunyet belgesi, Askerlik durum belgesi, Adli Sicil Belgesi, Mesleğe ilişkin belgeler, KPSS Sonuç belgesi, Tercih formu gibi belgeler istenecek. Aşağıdan formlara ve belge detaylarına ulaşabileceksiniz.

Ekler Ve Formlar:

Atama Başvuru ve Beyan Formu

 Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi

Mal Bildirim Formu

İl Müdürlükler İletişim Bilgileri: