Binlerce kişi tarafından beklenen KPSS 2019/3 tercihleri üzerinden yapılacak memur alımları başladı. Adaylar Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak 265 memur alımı için başvurularını, 24 Ocak 2019 tarihine kadar yapabilecekleri tercihleriyle gerçekleştirecekler. Yürütülen tercih işlemlerinde adayların, ilgili kadroları tercihlerinde gösterebilmeleri için ilan kılavuzunda yer alan nitelik şartlarını barındırıyor olmalıdırlar. Bu şartlar, nitelik kodlarıyla belirtilmiştir ve kılavuzda detaylıca aktarılmıştır. Tercihlerini yapacak adaylar, tercih işlemleri sırasında karşılarına çıkan bazı nitelik kodlarını merak etmektedirler.

KPSS tercih kılavuzunda yer alan 3301 ve 3318 nitelik kodları ne anlama geliyor?

Yürütülecek tercih işlemleri 24 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan memur alımları için adayların taşıması gereken nitelik kodları kılavuzlarda belirtilmiş durumdadır. Bu nitelik kodlarından 3301 ve 3318 sayılı niteliklerin ne anlama geldikleri araştırılmaktadır. Tapu ve Kadastro 265 memur alımında adaylardan istenen bu nitelik kodlarının detaylarına aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz.

3301 nitelik kodu: Pazarlama, Gayrimenkul Yönetimi, Emlak ve Emlak Yönetimi ya da Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yönetimi önlisans programlarından birisinden mezun olma şartını ifade etmektedir.

3308 nitelik kodu: Tapu ve kadastro, Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu önlisans programlarından birinden mezun olma şartını ifade ediyor.

24 Ocak tarihinde sonlanacak

265 memur alımı için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kadrolarına yapılacak tercih süreci, 24 Ocak 2019 saat 23.59' a kadar yapılabilecek.

Tercih kılavuzu ve diğer detaylara ulaşmak için tıklayınız.