Kamu kurumuna girişte önlisans düzeyi için gerekli olan KPSS puanına yönelik olarak uygulanan sınav 04 Kasım itibariyle gerçekleştirildi. Uygulanan sınava milyonlarca aday katıldı. Sınava katılan adaylar en yüksek puanı almak ve kamuya girişte kendisine avantaj sağlamak için çaba sarfettiler. Yoğun katılımın söz konusu olduğu sınavda adaylar 130 dakika içerisinde 120 soruya doğru yanıt vermeye çalıştılar. Sınavda adaylara sorulan soruların yanıtları henüz verilmedi ancak yakın zaman içerisinde sınav soru ve cevaplarının yayımlanması bekleniyor. Bu konuya yönelik yaptığımız habere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2018 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından yayımlanan takvimde 2018 KPSS Önlisans sonuçlarının ne zaman açıklanacağı kamuoyuna duyurulmuştu. Bu takvimde aktarıldığı üzere KPSS Önlisans sınav sonuçları 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak. Adaylar T.C kimlik numaraları ve şifreleriyle birlikte ÖSYM resmi web adresi üzerinden sonuçlarına erişebilecekler.

Önlisans puanlarıyla tercih edilebilecek kadrolar hangileri?

Sitemizi ziyaret eden adaylarda gelen geri bildirimler doğrultusunda, KPSS Önlisans puanlarıyla tercih edilebilecek bazı kadroları listeledik. Bu kadrolara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Memur alım ilanlarından haberdar olun

Kamuya yapılan tüm memur alımlarından, bilgilendirmelerden ve yapılması planlanan alımlardan ilk siz haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

Facebook grubumuz: TIKLAYINIZ

iOS uygulamamız: TIKLAYINIZ

Android uygulamamız: TIKLAYINIZ