Bakanlıklar ve kamu kurumları 2017 yılına ait performans programlarını yayımlamaya başladı. Yayımlanan raporlara göre kuruluşlar 2017 yılında toplam kaç memur personel alımı yapmayı hedeflediklerini kamuoyuna duyurmaya başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın 2017 yılı performans raporu beklenirken sonunda rapor yayımlandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yayımladığı raporda personel bölümü aracılığı ile personel giderleri, istihdam eden memur, işçi ve personel sayılarını duyurduğu gibi hedeflenen alım sayısına yönelikte açıklama yapılmış oldu.

150 Memur Alımı Hedefleniyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının yayımlamış olduğu 2017 yılı performans programına göre Bakanlık kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2017 yılı içerisinde toplam 150 memur alımı yapmayı planlıyor.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yayımlamış olduğu performans programında 150 memur alımını hedeflediğini duyurdu. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 150 memur alımı yapmayı hedeflediğini duyurdu ancak alımların ne zaman yapılacağına ilişkin kurumdan her hangi bir açıklama gelmedi. Buna göre alımların kesin olarak yıl sonuna kadar yapılması bekleniyor.

ARALIKLARLA ALIM YAPILABİLİR

150 memur alımının bir anda yapılması yerine yıl sonuna kadar yayılarak yapılabileceği düşünülmekte olup performans programında belirtilmiş olan 150 memur alımı hedeflenmesinin kesin olarak gerçekleştireceği tahmin ediliyor. Alım ilanlarının yayımlanması ile bilgi vereceğiz.