Ülkemizin önde gelen kamu kurumları arasında yer almakta olan Türk Şeker fabrikaları bilindiği üzere aralıklarla ihtiyaçları dahilinde daimi ya da geçici süreli işçi alımları gerçekleştirmekte olup alım ilanlarına lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. 2020 yılında yayımlanan 1500 kişilik daimi işçi alımına adaylar müracaatlarını gerçekleştirdi ve mülakatlar tamamlandı. Şimdi çok sayıda aday sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Corona virüsü sebebi ile işçilerin işe yerleştirilmesi süresi uzar mı?

Corona Virüsü Süreci Uzatır Mı?

Ülkemizde bilindiği üzere toplu olarak bir araya gelmelerin yapılması talep edilmemektedir. Bu gibi durumlara kamu kurumları hassasiyet ile dikkat ettiğinden dolayı Türk Şeker Fabrikasının 1500 kişilik personel alımı sürecinde mülakat süreçleri açıklansa bile işçilerin fabrikaya çağrılması, evrakların teslim edilmesi tarihleri daha ileriki bir tarihlere ertelenebilir.

İK Açıklama Yapmadı

Türk Şeker Fabrikasının 1500 kişilik personel alımı sonuçlarını açıklanması insan kaynakları aracılığı ile gerçekleştirielcek olup İK tarafından henüz bir duyuru yapılmadı. çok sayıda mülakata giren aday sonuçlarını beklemekte olup süreçler hızlı olduğundan dolayı Mart ayı içerisinde mülakat sonuçlarının açıklanması beklenmektedir. Fakat virüsün ülkemizde çoğalmasının önüne geçilmesi sebebi ile sürecin ve evrakların teslim tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilir. İK tarafından resmi bir duyuru yapıldığında sizleri bilgilendireceğiz.