Ülkemizde görevlerini devam ettirmekte olan bakanlıklar açık olduğunu tespit ettikleri kadrolar için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere en çok atama yapması beklenen kurumlardan bir tanesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığıdır fakat merakla beklenen atama ilanı bir türlü kamuoyuna duyurulmadı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı bünyesinde istihdam etmek isteyen aday sayısında giderek yoğunluk yaşandığı için Tarım Bakanlığınca yapılan duyurular dikkat ile takip edilmektedir. Merakla beklenen memur alımı açıklaması Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından yapıldı. Peki memur alımı ne zaman yapılacak.

BAKAN AÇIKLAMA YAPTI

Personel, memur alımı hakkında soruları yanıtlamakta olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından kamuoyuna yapılan duyuruda ziraat, su ürünleri, gıda mühendisi, teknisyen ve veteriner hekim pozisyonlarında görev yapmak isteyen çok sayıda kişi olduğu Bakanlığında personele ihtiyaç duyduğu ve personel alımı konusunu Bakanlar Kurulu'nda da vurguladıklarını duyurdu.

Buna göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından yapılan açıklama da personel alımı konusununda Bakanlar Kurulu'nda da ifade edildiği belirtildi. Buna göre atama ilanının ne zaman yayımlanacağı henüz bilinmiyor ancak ilanlar yayımlandığında İşin Olsa ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: İşin Olsa Mobil Uygulamamızı İndirin (Android - iOS)