Ülkemizin önemli kuruluşları arasında yer alam ve açık pozisyonları için aralıklarla memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ilanlarını kurum tarafından hazırlamakta ve kamuoyuna genel olarak Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurmaktadır.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın, memur ve personel alımına ilişkin önemli bir açıklama yaparak Sosyal Güvenlik Kurumu SGK'nın 50 kişilik memur alımı yapacağını belirtti. Peki detaylar nedir, ilana başvurular ne zaman yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN ALINACAK?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın yaptığı duyurusunda kurumlarının 50 memur alımı yapacağını belirtti. Peki başvurular ne zaman alınacak? Buna göre yapılan duyuruda alım ilanına başvuruların 19 Ocak 2018 - 9 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Şu an için Sosyal Güvenlik Kurumunun her hangi bir memur ve personel alımı ilanına yönelik bir duyuru bulunmamaktadır. Açıklamaya göre başvuruların 19 Ocak 2018 - 9 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacağı belirtildiğinde ilanın Aralık ayı sonu ya da Ocak ayının bir ve ikinci haftasında kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Alım yapılacak pozisyon ise büyük bir ihtimal ile müfettiş yardımcısı pozisyonu için yapılacaktır. İlan geldiğinde sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

Bildirim Almak İçin: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim