Sağlık Bakanlığı yıl içerisinde ülkemizde en çok atama yapan kurumlar arasında yer almakta olup ilgili atamalar Maliye Bakanlığının onayı ile gerçekleştirilmektedir. Bu sene de ciddi memur ve personel atamasını yapması beklenen Sağlık Bakanlığından konu hakkında önemli bir duyuru geldi.

Sağlık Bakanlığı cephesinden yapılan açıklama da 2018 yılının başından sonuna kadar toplam 55 bin memur ve personel alımı yapacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detaylar nedir?

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı 2018 yılında 55 bin memur alacak ve alımların hangi pozisyonlar için yapılacağı duyuruldu. İşin Olsa ekibi olarak tüm pozisyonları sizlerle paylaşıyoruz.

27 Bin - Ebe ve Tüm Sağlık Personelleri
9 Bin - Doktor
19 Bin - İşçi

Yukarıda verilmiş olan 27 bin ebe ve diğer sağlık personel pozisyonları ile 9 bin doktor kadrosunun alım yapılacağı zaten biliniyordu. Bundan hariç olarak Sağlık Bakanlığı geçen sene 10 bin taşeron işçi alacaktı fakat bu alımlar 2018 yılına aktarıldı, yine 2018 yılı içinde ayrı bir 9 bin kişilik işçi alımı hakkı daha verildi ve toplam 19 bin işçi alınacak. Sağlık Bakanlığının alım ilanları duyuruldukça sizleri bilgilendireceğiz.

MEMUR ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİN?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz