Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT sadece Türkiye üzerinde değil dünya markası olabilmek için yeni yatırımlar yapmakta ve özellikle kargo alanında pek çok bölgeye en uygun fiyata en hızlı süratta ulaştırmaktadır.

Açık olduğu pozisyonların doldurulması için aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT geçtiğimiz 2017 yılında rekor memur alımı yapmıştı. Üç alımından ikisini gerçekleştiren ve bir alımı durdurulan PTT'nin bu senede memur alımı yapması beklenirken henüz ilan yayımlanmadı. Peki yeni ilanlar ne zaman yayımlanacak?

YENİ MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin bu sene ne zaman memur alımı yapacağı belli oldu mu? Buna göre PTT insan kaynakları bölümü aracılığı ile henüz kamuoyuna memur alımına ilişkin her hangi bir duyuru yayımlanmadı bu sebepten dolayı resmi bir tarih verilemiyor.

Peki erken seçimden önce alımlar yapılabilir mi? Bilindiği üzere Türkiye 24 Haziran 2018 tarihinde erken seçime gidecek ve bu tarihe kadar PTT'nin memur alımı yapıp yapmayacağı merak edilmektedir. PTT'nin bu sene sözleşmeli personel ataması yapması bekleniyor ancak atamaya ilişkin henüz duyuru yayımlanmadı. Gelişmeler geldikçe www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere duyuru yapacağız.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin