Polis Akademisi Başkanlığı yeni bir duyuru yayımladı. 12 Mart 2019 tarihi ile yapılmış olan duyuruya göre 23. Dönem POMEM sınav sonuçları açıklandı. Binlerce aday sınava katılmıştı ve sonuçların açıklanmasını beklemekteydiler. Bu kapsamda Polis Akademisi Başkanlığı yapmış olduğu duyuruya göre 10 Bin Polis alımı 23. Dönem POMEM Giriş sınavı sonuçlarını açıkladı.

Yapılmış olan duyuruya göre, 23. Dönem POMEM 10 bin polis alımı için sonuçların açıklandığını belirtrek adaylara sonuçlar sadece Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebileceğini ve bunun dışında posta yolu veya diğer iletişim araçları ile adaylara tebligat gönderilmeyeceğini belirtti.

Adaylar için yedek Planlamalara ilişkin sonuçlar da önümüzdeki günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinde duyurulacağı belirtildi. Ayrnı şekilde Yedek planlamara da belirtilecek adaylara sadece internet sitesi üzerinde duyuru yapılacağı ve diğer iletişim araçları ile sonuçların ulaştırılmayacağı açıklandı. Bu kapsamda adayların Yedek Planlamalara belirtilmeleri durumunda Polis Akademisi Başkanlığının sitesini takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ