Milli Eğitim Bakanlığı ve İŞKUR anlaşması neticesinde Türkiye genelindeki tüm okullarda görevlendirilmek üzere toplum yararına programlar kapsamında temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı yapılmakta olup adayların yerleştirmeleri sözleşme usulüne göre senelik yapılmaktadır. TYP ile alımlar tamamlandı peki yeni dönemde alımlar ne zaman yapılacak? Yeni alımlar ne zaman yapılacak?

Yeni Alımlar Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye geneli Milli Eğitim Bakanlığı ilk dönem alımlarını tamamladı. İşe yerleşen adaylar ile bir yıllık sözleşme yapılmakta olup adayların 2020 - 2021 eğitim öğretim yılı için anlaşmaları tamamlanmıştır. Ancak her işte olduğu gibi bu işten de bazı adaylar çıkabilmektedir. Bu adayların yerlerinin doldurulması için sömestr tatili ya da halk dilinde 15 tatilde yeni ilanlar çıkmaktadır. Ocak - Şubat ayında eğer işten çıkan adayların olduğu bölgelerde personel eksikliği yaşanıyorsa yeni ilanlar geliyor.

Fakat ilanlar yayımlandığında başvuru süresi çok az tutulmaktadır. Peki adaylar ilanlardan anlık nasıl haberdar olabilir? Sizler için toplum yararına programlar kapsamında ilanları takip ediyoruz ve çıktığında anlık olarak paylaşmaya özen gösteriyoruz. Bu yüzden MEB temizlik görevlisi, hizmetli alımı ya da güvenlik görevlisi alımı ilanlarını kaçırmamak için ilanlar yayımlandığında bildirim almak için aşağıdan mobil uygulamalarımızı indiriniz. İlanlar geldiğinde telefonunuza otomatik olarak bildirimleri göndermekteyiz. Sizlerde ilanlara hemen başvuru yapabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan