7 bin çarşı ve mahalle bekçi alımı için adayların meraklı bekleyişi sürüyor. Geçtiğimiz aylar itibariyle yayımlanan ilanlar sonrasında başvurularını gerçekleştiren adaylar 20 Ekim 2018 tarihinde 100 sorudan oluşan sınava katılım sağladılar. Yoğun başvuru ve katılım sayısıyla gerçekleşen sınavda 100 soru üzerinden adaylar en fazla doğruyu yapabilmek için ter döktüler. Sınava katılım sağlayan binlerce aday şimdi sınav sonuçlarının açıklanma sürecini bekliyorlar.

MEB 7 bin bekçi alımı sınav sonuçlarını kamuoyuna ne zaman yansıtacak?

Konuya ilişkin yapılan açıklamada 7 bin bekçi alımı sonuçlarının açıklanma tarihi olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda 26 Ekim 2018 tarihi işaret edilmiş ve kamuoyuna yansıtılmıştı. Bu tarih itibariyle binlerce bekçi alımı yazılı sınav sonucu bekleyen adayın meraklı ve heyecanlı bekleyişi son bulmuş olacak. Adayların yayımlanacak olan bekçi alımı yazılı sınav sonuçlarından anında haberdar olmaları için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmelerini önermekteyiz. Bu sayede anlık olarak bildirim alıp, sınav sonuçlarına ulaşabilirler.

İtiraz başvuruları hakkında bilgilendirme

26 Ekim itibariyle 7 bin çarşı ve mahalle bekçisi alım ilanı sonuçları açıklanacak. Adayların sınav sonuçlarına itirazları 30 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabilecek. Sonuçlara itirazda bulunmak isteyen adayların, duyurularda aktarılan detaylara dikkat etmelerini önermekteyiz. Belirtilen tarihten sonra yapılan itiraz başvuruları değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır. Bu değerlendirme sürecine başvurular adaylar tarafından şahsen ya da faks yoluyla yapılabilecek. İtiraz başvurularında adayların bir de 20 TL itiraz değerlendirme ücreti ödemeleri gerekmektedir...