İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı her sene Jandarma Özel Harekat JÖH sınıfı için alım yapmaktadır. Türkiye geneli JÖH alımları büyük rağbet yaşandığından dolayı adaylar yeni dönem alımın ne zaman olacağını sorgulamaktadır. Buna göre JÖH alımında geri sayım başladı. Peki JÖH alımı ne zaman olacak, JÖH alım ilanı hangi tarihte yayımlanacak? Adaylar tarafından çokça sorulan bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

JÖH İlanı Ne Zaman Gelir?

Jandarma Genel Komutanlığı ilanlarını genel olarak Mart ile Nisan aylarında duyurmaktadır. 2020 yılında uzman erbaş hariç subay ve astsubay için JÖH alımları tamamlanmadı. Bu sebepten dolayı 2020 yılı içerisinde farklı bir ilanın daha gelmesine pek olanak verilmemektedir. En yakın yeni Jandarma Özel Harekat JÖH alımı ilanı tahmini olarak Mart 2021 ya da Nisan 2021 tarihinde gelecektir. İlan geldiğinde hemen haberdar olmak isterseniz aşağıdan mobil uygulamalarımızı indiriniz.

Hangi Rütbelerde Alım Oluyor!

Jandarma Özel Harekat JÖH sınıfı subay, astsubay ve uzman erbaş rütbeleri için yapılmaktadır. Farklı tarihlerde ilanlar yayımlanmakta ilanlar direkt JÖH diye belirtilmemekte başvuru formunda adaylar kendisi komando olup olmak istemediğini seçmekte ve yerleştirmeleri ona göre yapılmaktadır.

JÖH MAAŞLARI İÇİN BURAYA GİRİNİZ