Jandarma Genel Komutanlığının İçişleri Bakanlığına bağlanması ile lojistik sınıfında uzman erbaş alımları yapılmaya başlandı. Bilindiği üzere lojistik sınıfında meslek branşları bulunmaktadır ve adaylar mezun oldukları okul ya da sahip oldukları belge, sertifika ile lojistik branşı uzman erbaş olabilmektedir. Geçtiğimiz sene Kasım ayında yayımlanan ilan ile 2018/2 lojistik uzman erbaş alımı yapıldı. Adaylar 29 Kasım 2018 tarihine kadar müracaatlarını Jandarma Genel Komutanlığı öğrenci alımı bölümü üzerinden gerçekleştirdi.

Jandarma Genel Komutanlığı 2018/2 lojistik sınıflı uzman erbaş alımı ilanına en az ilkokul (8 yıllık) eğitimini tamamlayan tüm adaylar başvurularını yaptı ve mülakatlar tamamlandı. Ancak mülakatların tamamlanmasına rağmen halen adaylar sonuçların açıklanmamasından şikayetçi durumda peki sonuçlar ne zaman açıklanacak oknu hakkında her hangi bir kurumdan duyuru yapıldı mı?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı ile İçişleri Bakanlığının resmi duyurularında 2018/2 uzman erbaş alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir bildiri bulunmadığından dolayı sonuçların ne zaman açıklanacağı bilinmemektedir. Ancak önümüzdeki haftalar içerisinde kesin sonuçların açıklanması ya da gecikme hususunda bilgi verilmesi ön görülmektedir. Jandarma 2018/2 lojistik uzman erbaş alımı sonuçlarının açıklanması ya da konu hakkında duyuru yapılmasında sizlere İşin Olsa ekibi olarak bilgi vereceğiz.