İşsizlik konusunda çalışmaları bulunan ve ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör ile kamu kurumlarının ilanlarını yayımlayarak bu kuruluşların personeller ile anlaşmasını sağlamaktadır. Yine yıl içerisinde kendi bünyesinde görev yapmak üzere de İŞKUR memur alımı yapmaktadır.

İşin Olsa ekibi olarak aylar öncesinden yaptığımız haber ile İŞKUR'un performans programında bin (1000) iş ve meslek danışmanı alımı yapmayı ön gördüğünü duyurmuştuk. Pek çok aday bu alımlar kesin olarak yapılacak mı sorularını sordular. Bilindiği üzere alımların yapılaması için Maliye Bakanlığından onay çıkması gerekiyor ve onayın alındığı düşünülüyor.

BAKAN MÜJDEYİ VERDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu katıldığı televizyon programında pek çok müjdeyi verdi. Buna göre verilen müjdelerden bir tanesi de iş ve meslek danışmanları için açılan kadro oldu. Öyle ki Bakan Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile bin (1000) iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir?

Buna göre yakın zaman içerisinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından ilanın hazırlanması ve kamuoyuna duyurunun yapılması bekleniyor. İşin Olsa ekibi olarak bizlerde sizin için ilanı takip ediyoruz. İlan yayımlandığında siz değerli okurlarımıza gerekli bilgileri vereceğiz.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: İşin Olsa Mobil Uygulamamızı İndirin (Android - iOS)