Ülkemizde korona virüs vakalarının artmasından sonra Sağlık Bakanlığı bir çok alanda istihdam konusunda alımlarını yapmaya başladı. Özellikle şoför pozisyonunda bulunan eksikliğin kapatılması için İŞKUR aracılığı ile Sağlık Bakanlığı şoför alımı yapıyor. Buna göre ilanlar il sağlık müdürlükleri tarafından yayımlanırken İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Adaylar toplum yararına programlar kapsamında işe yerleştirilmekte ve günlük ortalama 7,5 saat çalışmaktadır. Yeni gelen ilanlara bakıldığında Sağlık Bakanlığının 7 farklı şehir için şoför alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi şehirler için alım yapılıyor.

Alım Yapılan Şehirler Nedir?

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanlara göre Karabük, Kırklareli, Edirne, İzmir, Bilecik ve Gaziantep şehirler için alım yapılacaktır. Maalesef Bilecik ve Gaziantep hariç diğer şehirlerin şoför alımı ilanlarına müracaatlar bugün mesai saatlerinde sona erdi. Ancak Bilecik ve Gaziantep için adaylar başvurularını yapabilmektedir. İlanlar 1 ya da 2 günlük yayımlanmakta olup bu süre zarfında adayların hızlı bir şekilde başvurularını yapması gerekiyor.

Sık Sık İlanlar Yayımlanıyor

Listedeki şehirler ya da yaşadığınız şehirde alımın tamamlanmış olması size endişe vermesin çünkü aynı şehir için sık sık ilan yayımlanıyor. Sağlık Bakanlığı şu aralar en çok şoför pozisyonunda sorun yaşıyor ve yüzlerce alım yapıyor. Adaylar TYP kapsamında işe alındığı için kadın ya da erkek adayların (sürücü belgesi olanların) hemen en yakın İŞKUR müracaat merkezlerine gitmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

İLANLAR SADECE 1 GÜN YAYINDA KALIYOR. BİLDİRİM GELMESİ İÇİN, İLANLARI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN UYGULAMAMIZI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan