Ülkemizde görevlerine Türkiye'nin dört bir yanında devam eden ve İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü aralıklarla Maliye Bakanlığı tarafından verilen izinler doğrultusunda memur ce personel alımları gerçekleştirmektedir.

Resmi Gazete aracılığı ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü hakkında kamuoyuna yapılan duyuruda ilgili kuruma bin 600 kişilik memur ve personel alımına ilişkin iznin verildiği ve bin 600 nüfus memuru alımının hangi kadrolar için gerçekleştirileceği de duyurulmuştu. Peki Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü hangi kadrolar için bin 600 memur alımı yapacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni bin 500 kişi, daire Başkanı iki kişi, şube müdürü 6 kişi, avukat 6 kişi,mühendis 10 kişi, tekniker 6 kişi, teknisyen 70 kişi olmak üzere Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün ilgili kadrolar için toplam bin 600 kişilik nüfus memuru alımı yapması beklenmektedir. Peki alım detayları nedir, ilanlar ne zaman yayımlanacak.

ALIM DETAYLARI NELERDİR?

Buna göre İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlı olarak görevlerini uzun süredir devam ettirmekte olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü yukarıda verilmiş olan tüm pozisyonlar için toplam bin 600 nüfus memuru alımı yapacak. Ancak alımların ne zaman yapılacağı halen bilinmiyor. Kamuoyuna alımlara ilişkin bir ilan yayımlandığında sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER