Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 500 işçi perosnel alımı ilanına başvurular geçtiğimiz günlerde alınmıştı. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden Döşeme Ustası, Kaporta Ustası, Dozer Operatörü, Eksvatör Operatörü, Boya Ustası, Ağıs Vasıta Şoförü SRC 4 belgeli, Greyder Operatörü, Ağır Vasıta Ustası, Sondaj İşçisi, Yükleyici Operatörü, Demir Kaynak ustası, Oto Elektrik Ustası, Ağaç İşleri Ustası, Çarkhane Ustası, Ağıs Vasıta Şoförü SRC 5 belgeli, Treyler Operatörü pozisyonlarına yaptılar.

KURA ÇEKİMİ YAPILDI!

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 05 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 500 işçi alım ilanı ile adaylar çok sevinmişti. Hemen başvurularına başlayan adaylar başvurularını en geç 5 gün içerisinde yani 11 Kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmişlerdi. Yayımlanan personel alım ilanına göre ise kura çekimi 19 Kasım 2019 tarihinde yapılacağı belirtilmişti. Kura çekimleri dün 19 kasım 2019 tarihinde yaptılar. Şimdi ise sonuçları bekliyor.

DSİ.GOV.TR ADRESİNE ULAŞILMIYOR!

Dün kuraların çekilmesi ile birlikte Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi İnternet adresine ulaşılmıyor. " Server-unavailable " hatası veren http://www.dsi.gov.tr en kısa sürede erişime açılacaktır. 

KUR ASONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kura çekiminin 19 kasım 2019 tarihinde yapılması ile birlikte adayların meraklı bekleyişi başladı. Acaba benim adım çıkar mı atanırmıyım şeklinde düşüncelere girdiler ve sonuçları merakla bekliyorlar. DSİ resmi internet adresine de ulaşamayan adaylar iyice tedirgin oluyor. Ancak merak etmeyin ve sabırla sonuçları bekleyiniz. DSİ kura sonuçları bu hafta içerisinde veya önümüzdeki hafta başında açıklanacaktır.

SONUÇLARI NEREDEN TAKİP EDECEĞİZ?

Kura sonuçlarını bekleyen adaylar kuranın ne zaman açıklanacağı ve nereden sorgulanacağını merak ediyorlar. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olan ilanda da belirtildiği gibi kura sonuçları sadece DSİ resmi internet adresi üzerinden takip edilecektir.

Kura Sorgulama Ekranı: http://www.dsi.gov.tr/

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMA:

Kura sonuçları açıklanır açıklanmaz anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasnı telefonunuza indirerek anında sonuçlardan haberdar olabilirsiniz. Yada sonuçları bekleyen diğer adaylarla iletişime geçmek için aşağıdaki bağlantılarımızı kullanabilirsiniz.