Türkiye'de bilindiği üzere 81 il belediyesi, 1200'den fazla ilçe belediyesi bulunmakta olup ilgili belediyeler atamalarını ihtiyaçlar halinde kamuoyuna duyurmaktadır. Buna göre atamalarınnm hangi tarihte, hangi pozisyonda duyurulacağı net olarak bilinmemekte fakat memur alımı, belediye işçisi alımı gibi ilanlar İşin Olsa ekibi olarak sizler için takip etmekteyiz. İlanlar ilk duyurulduğunda sitemiz aracılığı ile sizlere bilgi vermekteyiz. Yeni yayımlanan ilanlara göre belediyeler çok sayıda işçi alımı ilanı yayımladı.

Hangi Pozisyonlar Var?

Belediyeler çok sayıda işçi alımı yayımladı buna göre alım yapılan pozisyonlara bakıldığında güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, çay servis elemanı, büro personeli, danışman, sekreter, zabıta memuru, itfaiye eri alımı, çöp personeli, park bahçe personeli, şoför, mühendis, öğretmen vb. gibi kadrolar için belediyeler ilan yayımlamaktadır. Peki belediyelerin ilanlarına adaylar nasıl ulaşabilir? İlgili ekran görüntüsünü aşağı bölümde paylaşıyoruz.

İlanlar Nasıl Takip Edilir?

Belediyelerin işçi alımı, memur alımı gibi atama haberleri kamuoyuna duyurulduğunda İşin Olsa ekibi olarak ilgili duyuruyu sizler için takip etmekte ve sitemiz aracılığı ile paylaşmaktayız. Bildirimler ve duyurular mobil uygulamamızdan yayımlanmaktadır. Mobil uygulamamız aracılığı ile kullanıcılara haberleri bildirim şeklinde görmekteyiz ve sizlerde tüm belediye ya da kamuya, özel sektöre personel alımı haberlerden bilgi sahibi olabilirsiniz. Aşağı bölüme eklemiş olduğumuz linkler vasıtası ile beraber mobil uygulamalarımıza ulaşabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan