Ülkemizin en önemli KİT kurumları arasında yer almakta olan Çaykur Çay İşletmeleri özellikle Karadeniz Bölgelerinde bulunan şehirlerinde bir çoğunda aktif olarak faaliyet sürdürmekte ve daimi ya da geçici statülü olmak üzere on binlerce personel istihdam etmektedir. Buna göre aralıklarla işçi alımı yapan hatta sık sık yüksek maaş verilen kurumlardan birisi olarak faaliyetlerine devam eden kuruluş yeni bir ilan daha yayımlamaya hazırlanmaktadır. Buna göre 600 işçi alımı yapılacağı müjdesi milletvekili tarafından yapıldı.

600 İşçi Alınacak! Milletvekili Duyurdu

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı tarafından resmi olarak "Bu anlamda ilgili bakanlık ile gerekli görüşmeleri tamamladık. Personel ihtiyacını gidermek ve hizmetlerin etkin ve verimli şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla ÇAYKUR'a 2021 yılı yaş çay sezonu başlayana kadar 600 mevsimlik işçi almayı planladık." açıklaması yapıldı.

Emekliliğe Dikkat Çekildi

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Avcı yaptığı açıklamasında Çaykur bünyesinde görevli daimi ya da geçici olarak istihdam eden 590 kişinin emekli olacağını ve bu durumda işçi kadrosunda açığın olacağı açığın ise doldurulması için 600 kişilik ilanın yayımlanacağını belirtti. Alım ilanında şart, KPSS, koşul, sınav ya da mülakat aranmayacak olup başvuru yapan adaylar kura yöntemi ile belirlenerek asil ya da yedek olarak kazanacaktır. İlan geldiğinde haberdar olmak kaçırmamak için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan