Türkiye’de en geniş ve zengin marketler zincirine sahip olan markalardan birisi olarak BİM, Cuma günlerinde indirimli ürünleri satışa çıkarıyor. Aktüel ürünleriyle teknolojiden temizliğe kadar geniş bir kategoride indirim yapan marka, böylece ihtiyaçların daha ekonomik bir şekilde karşılanmasını sağlıyor.

BİM Aktüel 29 Kasım Cuma İndirim Broşürü Ve Ürünleri Neler?

 29 Kasım Cuma günü itibariyle geçerli olacak fiyatlar için BİM 29 Kasım Cuma Broşürünü günler öncesinden yayınlayarak bu konuda beklenti yaratmayı başardı. Hafta başı itibari ile yayınlanan broşürler sayesinde indirimli ürünleri takip eden kişiler, sabah erken saatler itibari ile BİM’e giderek stoklarla sınırlı olan ürünlerden satın almaya çalışıyor.

Kahve Sevenlere Özel

Bu haftanın indirimli ürünleri arasında kahve içmeyi sevenler için özel fırsatlar var. Kahve yapmayı çok daha kolay hale getirecek Keysmart marka makine 189 TL’den satışa çıkıyor. Kahvelerin keyifli bir şekilde içilmesini sağlayacak fincan takımında ise Kütahya Porselen farkı ile 39,90 TL gibi bir etiket fiyatı belirlenmiş.

Kış Geliyor, Kışlık Aktüel Ürünler Satışa Çıkıyor!

Kış aylarındaki ihtiyaçların karşılanması adına BİM tarafından özel olarak satışa sunulan tayt, bot, patik, yelek, eşofman altı, içliklerde yine aktüel ürün broşüründe yerini almış durumda. Kadın ve erkek için termal içlikler, eşofman altları, taytlar, botlar piyasaya göre çok uygun fiyatlarla Cuma itibari ile BİM Mağazalarında olacak.

BİM Aktüel 29 Kasım Cuma Haftanın Ürünü Ne?

Bu haftanın ön plana çıkan aktüel ürünü ise Keysmart Key 330 ST Buzdolabı. Ürünün etiket fiyatı ise 1.499 TL. BU ürüne ek olarak küçük ev aletleri, aksesuarlar, oyuncaklar ve pek çok gıda ürünü indirimli fiyatları ile satılacak.

İşte BİM Aktüel 29 Kasım Cuma İndirim Broşürü