İzmir’de özel bir banka ile yapılan anlaşma sonucunda 24 bin kişiye 6 bine varan promosyon ödemesinin yapılacağı açıklandı. Sağlık-Sen ile banka arasında yapılan anlaşma ile ilgili Sağlık-Sen yetkilileri duyurdu.

5 Yıllık Anlaşma 6 bin 852 TL Getirecek!

Yapılan anlaşmada 5 yıl boyunca aynı bankadan maaş alma zorunluluğu olduğu gibi bu şartları gerçekleştirecek 24 bin çalışanın haklardan yararlanabileceği açıklandı. Bu şartların sağlanmasının ardından ise çalışanların hesaplarına tam olarak 6 bin 852 TL’lik bir ödeme yapılacak.

“Türkiye’de Rekor”

Konuyla ilgili açıklamaları yapan yetkili isim Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım olurken bu tutarın Türkiye için rekor olacağı ifade edildi. Ödemeler için bir müjde de veren Yıldırım, ödemelerin 2020 yılının Şubat ayı itibari ile yapılacağını belirtti. Ödemelerin 24 bin 125 çalışanı kapsaması ve her bir çalışan için 6 bin 852 TL gibi bir ek promosyon ödemesinin yapılacak olması tüm Türkiye’de büyük bir dikkat çekti. Benzer anlaşmalar için örnek teşkil eden bu sözleşme bankanın 165 milyon 304 bin 500 TL gibi bir ödeme yapmasıyla sonuçlanmış olacak.