29 Ekim Tatili Uzadı

Kamu çalışanlarının merakla bekledikleri sorunun yanıtı geldi. 29 Ekim tatili kaç gün olacak sorusunun yanıtı bu gün açıklandı. Kamu çalışanları bu habere çok sevinecek. İşte ayrıntılar…

Kamu çalışanları 30 Ekim Cuma gününün tatil olup olmayacağını merak ediyordu. 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına ilişkin genelge Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından imzalandı. Açıklama Başbakanlık tarafından yapıldı. 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına ilişkin genelgenin Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından imzalandığı bu açıklama ila kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada aynı zamanda kurum yöneticilerinin işleri aksatmayacak kadar personelin kurumda bulundurması gerektiğine de dikkat çekildi.

Tatil Çarşamba günü öğleden sonra başlayacak ve 1 Kasım seçimi dolayısıyla Pazartesi de seçim sonrası okullar kapalı olacak. Henüz okulların 1 aydır açık olduğu düşünülürse öğretmen ve öğrenciler erkenden 5,5 günlük tatil yapacak.

Ankara Valiliği tarafından Kaymakamlıklara ve kurumlara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için de bir yazı gönderildi. Ankara Valiliği tarafından gönderilen yazıda 29 Ekim 2014 Çarşamba günü Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri ve Tarihi günlerde yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği uyarınca kutlanacağı dile getirildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 91.Yıl kutlamalarının 28 Ekim 2014 tarihinde saat 13.00’da başlayacağını ve 29 Ekim 2014 24.00’da sona ereceği de Ankara Valiliği Tarafından kaymakamlık ve kurumlara gönderilen yazıda belirtildi.

29 ekimde kaç kün tatil olacak, 29 Ekim tatil mi, Cumhuriyet bayramı tatili kaç gün, Cumhuriyet bayramı kutlamaları