Geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığı açıklama ile adaylara müjdeyi veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çok yakında personel alımı yapılacağını ve alım yapılacak kadro bilgilerini açıkladı. Bu kapsamda çok sayıda orman ve muhafaza memuru alımlarının yapılacağı bilgisi de gelen bilgiler arasında. İşte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde;

2 BİN 700 ORMAN VE MUHAFAZA MEMURU ALINACAK!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Mayıs ayı içerisinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2 bin 700 orman ve muhafaza memuru alınacağını ve bu alımların çok yakında yapılacağını açıkladı.

TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'NİN AÇIKLAMALARI!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çok yakında toplamda 5 bin personelin alınacağını ve bu sayının 2 bin 700'ünü orman ve muhafaza memuru kadrosu için verildiğini bildirdi. Alım tarihine ilişkin bilgiler aktarmadı.

ALIM TARİHİ BELLİ DEĞİL!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2 bin 700 orman ve muhafaza memuru alınacağını ve bunların çok yakında alınacağını belirtti. Hangi ayda, tarihte alınacağını açıklamadı.

İlan Yayımlandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilir veya bizleri sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.