Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alımı yapıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan duyuruya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı 2828 sayılı kanun kapsamında yapılan atamaya ilişkin istenen belgeler ve açıklamalar duyuruldu.

Belge Teslim tarihi Nedir?

Her adayın aşağıda belirtilen belgeleri en geç 24.01.2024 tarihi mesai bitimine Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 50 Çankaya/ANKARA adresine getirerek şahsen veya kanuni temsilcileri aracılığıyla ya da kayıtlı posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan başvurularda aşağıda belirtilen belgelerin ve dilekçenin, son başvuru tarihinin mesai saati bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaşması gerekir.

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler Nelerdir?

1. Dilekçe (Örneği için tıklayınız.)

2. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Atama Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı),

3. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya tasdikli örneği, (*)(E-Devlet üzerinden de alınabilir),

4. Yerleşim Yeri Belgesi (Aslı), (E-Devlet üzerinden de alınabilir),

5. Nüfus Cüzdanının onaylı örneği, (*)(E-Devlet üzerinden de alınabilir)

6. Sağlık Raporu (Asıl), (Devlet Hastanelerinden veya Aile Sağlığı Merkezlerinden,

7. 04.10.2023 tarihli veya sonrası itibariyle alınan Adli Sicil Belgesi (E-Devlet üzerinden de alınabilir), (Belgede adli sicil kaydı yoktur, adli sicil arşiv kaydı yoktur ibareleri beraber bulunmalı), (Vardır ibaresi bulunması halinde konuyla ilgili belgelerin gönderilmesi)

8. Askerlik Belgesi (Erkekler için) (e-Devlet üzerinden alınacaktır) Askerlik hizmetini tamamlamış adayların Terhis Belgesi örneği.

9. 6 adet vesikalık fotoğraf,

10. Mal Bildirimi (Örneği için tıklayınız.), (İki sayfa olan Mal Bildirimi önlü arkalı olarak tek yaprakta doldurulacak ve aday tarafından ilgili bölüm imzalanacaktır.)

(*) Yukarıda (3) ve (5) numaralı sırada yer alan belgenin fotokopisi, aslı ibraz edilmek kaydıyla, yerleştirilenlerin halen bulunduğu yerdeki Bakanlığımız birimlerince veya Personel Genel Müdürlüğünce onaylanabilecektir.

Ancak, Bakanlığımız birimlerince yapılacak onay işleminde, onaylayan görevlinin adı-soyadı ve unvanı, onay tarihi, aslının aynıdır ibaresi ile okunaklı birim mühür baskısının bulunması gerekmektedir.

DUYURUNUN TAMAMI BURADA: https://pgm.ktb.gov.tr/TR-362499/2828-sayili-sosyal-hizmetler-kanunu-kapsaminda-istihdam--edilecekler-icin-25122023-tarihinde-cekilen-kura-sonuclarina-gore-bakanligimiz-teskilatina-yerlestirilen-adaylara-iliskin-genel-aciklama-03012024.html

Editör: TE Bilisim