Jandarma Genel Komutanlığı Kamu Personeli alımı gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Kamu Personeli alımı ilanına göre Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı ve Devlet Memuru alımı yapacağını bildirdirmişti. Toplamda 40 kişilik kadro için alım yapılacak. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir? Başvuru sonuçları Ne zaman açıklanacak. detayları sizlerle  paylaşıyoruz.

40 Kamu Personeli Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Jandarma Genel Komutanlığı yayımladığı ilan ile Sözleşmeli Personel Alımı ve Devlet Memuru alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda alımlar,

Sözleşmeli Personel Alımı 11 Tekniker (Elektronik Sistemler Elemanı) pozisyonunda yapılacak.

Devlet Memuru alımları ise 29 Açıktan Devlet Memuru kadrosu ile, 2 Avukat, 1 Mühendis, 2 İstatistikçi, 4 Psikolog, 18 Uzman, 1 Diyetisyen, 1 Mütercim Arapça kadrolarında gerçekleştirilecek.

Başvurular Sona Eriyor!

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli personel ve Devlet memuru alımı için başvurular sona eriyor. 30 Aralık 2023 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 15 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir.

Başvuru yapacak adaylar Online üzerinden aşağıdaki ilan detaylarından yapabilirler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/jandarma-40-sozlesmeli-personel-ve-devlet-memuru-alimi-kadro-ve-sartlar-h43559.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak!

Jandarma Kamu Personeli alımı için başvurular KPSS puanı ile gerçekleştirilmekte olup adayların başvuru değerlendirmeside KPSS puanları ele alınarak yapılacak sıralama ile en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile adaylar belirlenecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Jandarma 40 Kamu personeli alımı için başvurular 15 Ocak 2023 tarihi ile sona erecek olup sonuçların ise en geç 30 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim